lørdag den 18. april 2009

Hilsen til forårssolen....

Sådan lyder titlen på en af Poul Dissings sange, naturligvis med tekster af Benny Andersen. Men det kunne fint være overskriften på denne lørdag, hvor dagen starter badet i solskin. Solen bogstaveligtalt vælter ind over campingpladsen i Ajstrup, ledsaget af masser af fuglefløjt og de første morgenfriske campister. Når butikken åbner med frisk morgenbrød kl. 7.30 har døgnet allerede været i gang et godt stykke tid. I Hampen er de "helt ude i Hampen", for de serverer netop nu morgenmad til intet mindre end 100 politifolk fra Århus Hundeførerforening, der traditionen tro holder deres årlige træningsweekend i skovene omkring Hampen. Så det vrimler med "strømere og salatfade", som de siger.
Mitte og Nordsø går morgensvømningen i de indendørs pools i gang her kl. 7.00 og det er ifølge morgensvømmerne selv nok uden tvivl den bedste måde at starte dagen på!
I Kolding er der foreløbig ro - men det er nok også tiltrængt efter en hektisk dag i går med fuld indkvartering af sportsfolk i alle hytterne. De mange sportsfolk er til stævne i sportscentret lige ved siden af.
Lad os fortsætte med at nyde forårssolen!