mandag den 24. maj 2010

Om lidt blir' her stillle.....

Pinsen 2010 er nu et veloverstået kapitel i campingsæsonen 2010. Et skiftende vejr, der bød på alt fra den skønneste solskin til det vådeste skybrud gjorde Pinsen til en afvekslende miniferie.

De mange Pinsegæster betød travlhed på pladserne, og stilhed på bloggen her - så derfor et lille tilbageblik på Pinseminderne:

På Ajstrup Strand Camping fortæller man, at vognene holdt i kø helt ud på vejen og forbi pladsen, imens der var tryk på in-checkningen. At så pladsen er beliggende på gammel mosejord og er yderst følsom over for regnbygernes drillen, gav sine udfordringer, efterhånden som den store plads blev fyldt op. Men heldigvis ramte det gamle ordsprog, "hvor der er hjerterum er der husrum", plet på ankomstdagen og de mange vogne fandt plads, alt imens Pinseroen sænkede sig.

På Hampen Sø Camping, var Pinsegæsterne endnu engang "helt ude i Hampen", da der Pinsemorgen kl. 05.00 traditionen tro blev budt på ægte Solæg, så de morgenfriske kunne se solen stå op! Det var ingen spøg! Den efterfølgende Pinsebrunch var en hyggelig og afslappende måde at nyde Pinsesøndag på.
Kolding City Camp husede ikke blot Pinsegæster, men også mange, for hvem turen sydpå tog sin begyndelse. Men den centrale beliggenhed er det oplagt at gæste Kolding, når turen går enten syd-nord-øst eller måske vestpå.
Og vestpå, ja, der var klit, sol og Vesterhavets brusen i Pinseferien. Flere grupper af campister, blandt andet familien Rahn fra Sydtyskland havde taget turen op til Vestkysten. Udover at dase og gå langs stranden, blev der fanget masser af fisk i Hvide Sande, hornfisken var Pinsens store hit. Men fortæller man, for børnene var Camping Kids så populært, at det blev til to gange pool party med disco musik i badelandet....

Så, imens vi siger tak til alle for denne gang og på forhåbentlig gensyn i de kommende måneder, sænker roen sig. Forude henter juni måneds lange lyse aftener og weekender, og til at få det bedste ud af denne måned, anbefaler vi Tomvognsordningen med gratis vogn imellem weekenderne. Derpå er det snart sommerferie og højsæson, og den ser vi allerede nu frem imod.


Tak for Pinsebesøgene og velkommen igen.