søndag den 24. januar 2010

Is, sne og en masse vintercampister

Sneen knitrer under støvlerne, og de lange rækker af campingvogne med snorlige vinterfortelte imponerer. Vi er på Hampen Sø Camping og her skal mere end sådan en gang vinterkulde til at skræmme vintercampisterne væk.

I den forløbne weekend fik man på Hampen Sø Camping besøg af "Seniorcampisterne" som klubben kalder sig. De tog opstilling på boldbanen, hvor der var ryddet ekstra sne væk for klubben.

Klubben forstod at hygge sig. Rødvinssmagning og stor buffet til fællesspisning i pladsens restaurant var på programmet.

Men som en af gæsterne sagde ved morgenens afrejse "Jeg turde da næsten ikke fortælle på mit arbejde, at vi skulle på camping her i weekenden - det ville de da aldrig tro på".

Sneen giver virkelig en flot kulisse til de brændende ildfade, der sættes foran restauranten og markerer optakten til weekenden og hilser vintercampisterne velkommen.

Forude venter nok nogle sneweekender mere, men det er som bekendt svært at spå om vejret og inden vi ser om os er foråret der - igen - og så er campingpladsen klar til at byde velkommen til endnu en årstid.